16 oktober, 2009

Moe & Tired

******************************
Poeh, wat een dag.
Om zeven uur op en om half elf (= half twaalf NL'se tijd) 's avonds op de plaats van bestemming. Het ergste was het hangen in Cherbourg. Te weinig tijd om nog iets te ondernemen, maar van dat gehang schoten de wijzers niet echt op. De oversteek verliep snel op de comfortabele catamaran.

Maar toen kwam die rit van Portsmouth naar Dunkeswell. Links rijden, regen en mist, tweebaansweg, flitsende lichten van tegenliggers en de weg niet kennen. Dat is niet bepaald ontspannen rijden.

We zijn er en konden gelukkig nog een sandwich krijgen. Het belangrijkste was een stiff drink, daar waren we ontzettend aan toe.

In mijn mailbox vond ik deze mail:

Der Madam,

Thank you for your mail. I have checked with Brittany ferries and it seems that they have changed the time of sailing to 0800 but we were never informed about it. I will make some more enquires and I will hopefully let you know on Monday We are very sorry for the inconvenience it must have caused you but unfortunately we were not aware of these changes.

In ieder geval wordt er toegeven dat de fout niet bij ons lag. Dit bootje krijgt nog een staartje, een zwaardje of een kieltje.

Geen opmerkingen: