21 oktober, 2009

Door de bank gezakt

*************************************************
Sorry dat ik tot nu toe niets heb geschreven over de DSB-affaire. Eerlijk gezegd komt het mijn neus uit. Alles is zo voorspelbaar, maar wordt als verbazingwekkend nieuws gebracht.

Sorry, maar Dirk Scheringa straalt onbetrouwbaarheid uit. Je ziet het aan de ogen, de kleding, de houding en je hoort het aan de stem. Allemaal eng.

Sorry, maar het (angst)zweet brak Robin Linschoten uit toen hij werd ondervraagd door P&W.

Sorry, maar waar waren de toezichthouders al die jaren?

Sorry, maar vond niemand het verdacht dat Frank de Grave zo spoorslags opstapte?

Sorry, maar als Pieter Lakeman een rattenstreek heeft uitgehaald dan moet hij daar maar voor gedaagd worden. De rechters hebben de komende tijd hun handen vol, denk ik.

Sorry, maar voetballers en andere dik gesponsorde sporters, die zich op één of andere manier af -of uitgeperst voelen hadden eerder aan de bel kunnen en moeten trekken. Als het kalf verdronken is.......................

Sorry, maar wie begint er een kunstcollectie (grootheidswaanzin?) met geld van een andere bank? Gerrit Zalm kende in ieder geval de weg naar het DSB-museum.

Sorry, maar waren al die ongeduldige, hebberige huizenkopers niet ontzettend blij dat er tenminste één bank was die hen een hypotheek verstrekte. Voor tekenen de kleine lettertjes lezen!! Ook hierbij geldt: als het kalf verdronken is.................

Sorry, maar ik heb geen vertrouwen meer in de eerlijkheid van mensen die ik zou moeten vertrouwen. Iedereen belazert iedereen met een stalen gezicht. Zum kotsen!!

Sorry, maar..............................

Oprechtheid is een uitgestorven kwaliteit.

1 opmerking:

Anoniem zei

Sorry,...
Dirk S. heeft rekeninghouders laten opdraaien voor de schulden die hij heeft gemaakt met zijn louche bank. Dat weten we toch allemaal? Of "bankierde" jij ook bij DSB?

ABN AMRO heeft onethisch gehandeld en het is niet voor niets dat Vrij Nederland bericht dat de betrouwbaarheid van ABN AMRO behoorlijk laag is.

gr, Jan