15 oktober, 2009

De boot gemist

*************************************
Nou ja, eigenlijk ook niet. Die kop doet vermoeden dat wij (door onze eigen schuld) te laat geweest zouden zijn.
We stonden keurig om zeven uur onder de douche. Om acht uur reden we een totaal verlaten terrein van Brittany Ferries op. Dat er iets niet klopte drong al snel tot ons door.

Ik haastte mij naar binnen met mijn het bookingsformulier. Ja, verbazing alom. De vertrektijd op mijn booking klopte niet. Die was al enige tijd geleden veranderd, maar daarover was ik niet ingelicht. Dat had wel gemoeten, volgens de medewerkers van Brittany Ferries.

Goed, we steken nu vanmiddag met een catamaran over naar Portsmouth. Niet fijn, want dat is nog verder van onze bestemming. Maar het is nu even niet anders. Dit is ons lot.
Gelukkig heb ik wel een hotel geboekt voor de komende nacht. Een andere fortuinlijke bijkomstigheid: ons huisje in Sidmouth is vanaf vrijdag te huur.

We zijn teruggekeerd naar ons hotel Régence, waar wij trouwens gisteravond heel goed gedineerd hebben (vooraf kersverse fruits de mer).
Nadat ik de situatie had uitgelegd kreeg ik de sleutel van onze kamer die tot 12.30 uur de onze is. P. heeft zijn ontbijtje inmiddels achter de kiezen (ik weet niet waar hij het laat) en probeert te relaxen.

Ik heb voorlopig genoeg aan de Livarot-oprispingen.

Geen opmerkingen: